Fakír

Tűznyelés, üvegszilánkon járás, szöges ágy, és amit még el lehet képzelni...
Borzongás a tetőfokon!

 

Kígyós Tánc

A hidegvérű Sultan, a kígyók királya már sok fotó sztárja. Ön se maradjon ki ebből!
Igazi kígyótánc, mesés keleti hangulat!

 

Fotófal

Vajon milyen lehet Szulejmán bőrébe bújni? Egy gyönyörű kaftánban, vagy turbánban fotózkodni? Vagy felvenni egy hastáncos csörgőkendőt?
Berendezzük Önnek Keleti Szerájunkat: repülő szőnyeg, párnák, dobok, sejtelmes függönyök....ahol a műsor végén gyönyörű jelmezekben lehet fotózkodni a fellépőkkel!
Tippünk: hozza el cégének molinóját, mely a háttérben szerepel minden fotón, ezzel is reklámozva az Ön cégét!

 

Hastánc oktatás

Minden parti csúcsa a hastáncoktatás! A vendégek imádják, ekkor szabadul fel a csapat, hiszen mindenki belekóstol pár izgalmas mozdulat erejéig a kelet édes és varázslatos világába. Beindítjuk és elindítjuk a bulit egy feledhetetlen hastánc oktatással, amiről természetesen zseniális fényképek és videók készülnek majd!
Időtartam: 20-30 perc

 

Keleti kvíz

Túl sokat kell várni a leves és a főétel között? Netán nem érkezett még meg a desszert? A közönség unatkozik a vacsora előtt? Ne engedje! Kitaláltuk a legjobb megoldást Önnek! Összegyűjtöttünk mindent, amit a mesés keletről tudni lehet.
Egy kis játék, kvíz, ki-mit-tud, nevetés, nyeremények - mindez egy vérbeli játékmesterrel! Ráadásul a hangulat egészen biztosan megalapozott lesz az azt követő fantasztikus show-ra!
Időtartam: 25-30 perc