Oriental Diva Show

Keleti varázslat, megigézett közönség, lágy mozdulatok, titokzatosság, sejtelmes lebbenés, mely incselkedő tekintetet rejt. A táncosnő egy különleges utazásra invitálja közönségét, ahol egy igazi keleti álom részese lehet Ön is, melyből senki sem szeretne felébredni! Gyönyörű kosztümök, látványos fátylak, egyedi koreográfiák!
Ahova ajánljuk: kisebb rendezvényekre, születésnapokra, legénybúcsúkra, lánybúcsúkra. Igény esetén a műsor végén rövid hastánc oktatással egybekötve.

TEKINTSE MEG MŰSORAJÁNLÓNKAT!

Rendeljen műsorainkhoz néhány extra keleti csemegét!

 

Drum and Dream Show

Képzeljen el egy pörgős-pergős dobszólót, összehangoltan egy fergetegesen virtuóz hastánc bemutatóval!
Képzelje el ahogy a két művész együtt lélegzik! Semmi sem fogható ahhoz az érzéshez mikor élőben dobol a dobos, összehangolódik a közönséggel és a hastáncossal. A közönség együtt él a művészekkel, együtt tapsolnak különböző arab ritmusokat és máris a kelet misztikus világában találják magukat.
Virtuozitástól izzó színpad, csábító tekintetek, kihagyhatatlan élmény!

Műsorunk 30-35 percre kalauzolja el a közönséget a varázslatos kelet világába.
Hogy mindenki tökéletesen érezze a kelet illatát, az arab dob mellett cd zenére is láthatnak eredeti jelmezben, egyedülálló koreográfiákat!

Mindezt fokozva, a maximális élmény érdekében elhozzuk Önöknek az orientális tánc egyik leglátványosabb elemét, az Izisz fátyol táncot!

A műsor legvégén, alkalom nyílik egyedi fényképek készítésére, hiszen viszünk magunkkal turbánt, fátylat, csörgőkendőt, repülő szőnyeget, mellyel Ön és vendégei testközelből átélhetik a Kelet Varázsát. Mindenki aki felteszi a fényképet facebook oldalára, reklámozza az Ön rendezvényét!

TEKINTSE MEG MŰSORAJÁNLÓNKAT!

Rendeljen műsorainkhoz néhány extra keleti csemegét!

 

Drum and Dance Trio

A Varázslatos Kelet világában semmi sem lehetetlen! Vigye el az igazi kalandot közönségének! Engedje meg, hogy elvarázsolja őket a dobos virtuóz játéka és 2 gyönyörű hastáncosnő hívogató tekintete!
Egy fergeteges show keretén belül a 2 hastáncosnő nem csak közönségének tekintetéért verseng, hanem egymást is virtuóz táncpárbajra hívják! És hogy ki kerül ki győztesen? Önök döntik el!
Látványos kosztümök, izgalmas koreográfiák a közönség aktív részvételével, melyből a közös tánc sem maradhat ki!

TEKINTSE MEG MŰSORAJÁNLÓNKAT!

Rendeljen műsorainkhoz néhány extra keleti csemegét!